Provence menu

Priser

Søndag – torsdag: 2 retter fra 259,- 3 retter fra 279,-

Fredag – lørdag: 2 retter fra 289,- 3 retter fra 299,-

Forretter

Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør

1/2 hummer naturel med 2 dressinger +30

2 stk Østers naturel med rødløgs vinagrette, citron og tabasco

Røget laks med spinat a la creme

Blåmuslinger hvidvinsdampede

Carpaccio af oksekød, serveres med parmesan, pesto og marineret salat +10

Salat med rejer med citron mayonnaise +10

Fiskesuppe

 
 

Hovedretter

Pebersteak af Kalvefilet med mild pebersauce og små kartofler

Laks ovnbagt med pasta

Confit de Canard med rødvinssauce og små krydder kartofler

Perlehøne bryst med svampe a la creme

Tournados af oksemørbrad med små kryddderkartofler og bearnaisesauce

Lammeskank med små kartofler

Desserter

Rabarbertrifli med pisket fløde og makroner

Nougattærte med is og frugtcoulis

Ost med oliven og sprødt

Creme brulée glaseret vanilje creme

Pandekager med is

Chokolademousse med frugtcoulis

 

Smartbox, Morebox etc. kan ikke bruges i denne menu

Vinmenu

3 stemmer 225,-

1 glas hvidvin, rødvin, dessert- eller portvin