Jul
Jul til frokost
- Buffet hver dag fra. kl. 12-15Sild med tilbehør
Rejer med mayonaise
Laks med tilhørende dressing
Fiskefilet med remoulade
Leverpostej med champignon og bacon
Julemedister
Vendsysselsk grønlangkål med brunede kartofler
Frikadeller
Ribbensteg med rødkål
Risalamande med kirsebærsauce
Oste
Vi gør opmærksom på at udvalget kan variere.
Jul til aften
- Serveres på fad ved bordetPris pr. person 499,-Røget laks med rød dressing
Gravet laks med dilddressing
Æg med mayonnaise, rejer og kaviart
Røget ål med asparges og æggestand
Røde og hvide sild med kapers, løg og karrysalat
Fiskefilet med citron og remoulade
Leverpostej med champignon og bacon
Stegt medister
Grønlangkål
And og ribbensteg med rødkål
Frikadeller med brunede kartofler
Risalamande eller ost