3 retter kr. 368,-
Normal pris op til kr. 420,-
Forretter
Alle forretter på provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør
Hummersuppe
Tilsmagt med cognac
Blåmuslinger
Dampet i fløde og hvidvin
Tigerrejer
Panko paneret på blandet salat
Provences fiskesuppe
Med stykker af fisk og skaldyr
Foie Gras terrin
Serveres med sprød salat og groft peber
Hovedretter
Tournedos bearnaise af mørbrad
Serveret med bearnaise sauce
Lammekrone
Serveres med glace og krydderurtepanade
Torsk af filet
Svøbt i parmaskinke, med porrecreme, og hvide kartofler vendt i smør
Desserter
Ostetallerken
Med 3 slags ost
Creme Brulée
Glaseret vaniljecreme med sorbet
Nougattærte
Med frugtcoulis og is
Chokolademousse
Med frugtcoulis
Bordreservation
Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.