2 retter fra 258,-
3 retter fra 268,-
Forretter
Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør
Fiskesuppe
med stykker af fisk og skaldyr
Håndpillede rejer
på sprød crouton og citron mayonaise + 10,-
2 østers naturel
med rødløgs vinaigrette, citron og tabasco
Tigerrejer
panko paneret på blandet salat + 30,-
Blåmuslinger
hvidvinsdampede i fløde
Hovedretter
Steak af kalv
200 g. serveres med pebersauce og små krydder kartofler
Laks
Ovnbagt med spinat og pasta
Perlehønebryst
Serveres med rødvins-sauce og små krydder kartofler
Confiteret andelår
Serveres med rødvinssauce og små krydder kartofler
Desserter
Nougattærte
Serveres med is og frugtcoulís + 20 kr
Creme brulée
Glaseret vanille creme
Pandekager
Med is, orangesauce og mandler
Fransk kaffe
Kaffe med cointreau og piskefløde
Bordreservation
Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.