Provence menu

Provence menu

Søndag – torsdag 2 retter fra 239,- 3 retter fra 249,-
Fredag – lørdag 2 retter fra 289,- 3 retter fra 299,-

Forretter

Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør

Snegle i hvidløg

2 stk Østers naturel med rødløgs vinagrette, citron og tabasco

Røget laks med spinat a la creme

Blåmuslinger hvidvinsdampede

Carpaccio af oksekød, serveres med parmesan, pesto og marineret salat + 10kr

Salat med rejer med citron mayonnaise

Røget andebryst med syltede rødløg og pinjekerner

Hovedretter

Pebersteak af Kalvefilet med mild pebersauce og små kartofler

Laks ovnbagt med pasta

Rosastegt andebryst med rødvinssauce og små krydder kartofler

Tonedo Bearnaise af oksemørbrad med kartoffelgratin +50

Perlehøne bryst med svampe a la creme

Desserter

Fransk coffee Kaffe med cointreau og piskefløde

Rabarbertrifli med pisket fløde og makroner

Nougattærte med is og frugtcoulis

Ost med oliven og knækbrød

Creme brulée glaseret vanilje creme

Pandekager med is

Chokolademousse med frugtcoulis

Smartbox, Godream, Morebox mfl. kan ikke benyttes på denne menu

Vinmenu 2 glas 150,- 3 glas 225,-

1 glas hvidvin, rødvin, dessert- eller portvin

 

Bordreservation

Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.