Provence menu

2 retter fra 289,-
3 retter fra 299,-

Forretter

Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør

Fiskesuppe
med stykker af fisk og skaldyr

Salat med rejer

med hjemmelavet dressing + 10,-

2 østers naturel
med rødløgs vinaigrette, citron og tabasco

Hummersuppe
tilsmagt med cognac

Blåmuslinger
hvidvinsdampede i fløde

Røget laks
med spinat a la creme

Carpaccio
af oksekød, serveres med parmesan, pesto og marineret salat +10

½ hummer naturel
med 2 slags dressinger +20

Hovedretter

Steak af kalv
200 g. serveres med pebersauce og små krydder kartofler

Laks
Ovnbagt med spinat og pasta

Perlehønebryst
Serveres med rødvins-sauce og små krydder kartofler

Confiteret andelår
Serveres med rødvinssauce og små krydder kartofler +10

Tournados af oksemørbrad
med bearnaise og små krydder kartofler +50

Lammekrone
Serveres med glaze og små krydder kartofler +50

Desserter

Nougattærte
Serveres med is og frugtcoulis

Creme brulée
Glaseret vanille creme

Pandekager
Med is, orangesauce og mandler

Fransk kaffe
Kaffe med cointreau og piskefløde +10

Chokolademousse
Med frugtcoulis

Gammeldags æblekage
Med makroner og pisket fløde

 

Bordreservation

Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.