Provence menu

Provence menu

2 retter fra 299,-
3 retter fra 319,-

Forretter

Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør

Snegle i hvidløg

Fiskesuppe

1⁄2 Hummer Naturel med 2 dressinger + 20 kr

2 stk Østers naturel med rødløgs vinagrette, citron og tabasco

Røget laks med spinat a la creme

Blåmuslinger hvidvinsdampede

Carpaccio af oksekød, serveres med parmesan, pesto og marineret salat + 10kr

Håndpillede rejer på brød med citron mayonnaise

Røget andebryst med syltede rødløg og pinjekerner

Hovedretter

Pebersteak af Kalvefilet med mild pebersauce og små kartofler

Laks ovnbagt med pasta

Braiserede svinekæber med små kartofler

Confit de Canard med rødvinssauce og små kartofler

Tonedo Bearnaise af oksemørbrad med kartoffelgratin

Lammekrone  i egen sky med kartoffelgratin

Desserter

Fransk coffee Kaffe med cointreau og piskefløde

Rabarbertrifli med pisket fløde og makroner

Nougattærte med is og frugtcoulis

Ost med nødder og knækbrød

Creme brulée glaseret vanilje creme

Pandekager med is

Chokolademousse

Smartbox, Godream, Morebox mfl. kan ikke benyttes på denne menu

Vinmenu 2 glas 150,- 3 glas 225,-

1 glas hvidvin, rødvin, dessert- eller portvin

 

Bordreservation

Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.