Provence menu 1

2 retter fra 228,-
3 retter fra 248,-

Forretter

Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør

Fiskesuppe
med stykker af fisk og skaldyr

Håndpillede rejer
på sprød crouton og citron mayonaise + 10,-

2 østers naturel
med rødløgs vinaigrette, citron og tabasco

Tigerrejer
panko paneret på blandet salat + 10,-

Blåmuslinger
hvidvinsdampede i fløde

Hovedretter

Steak af kalv
200 g. serveres med pebersauce og små krydder kartofler

Laks
Ovnbagt med spinat og pasta

Perlehønebryst
Serveres med rødvins-sauce og små krydder kartofler

Confiteret andelår
Serveres med rødvinssauce og små krydder kartofler

Desserter

Nougattærte
Serveres med is og frugtcoulís

Creme brulée
Glaseret vanille creme

Pandekager
Med is, orangesauce og mandler

Fransk kaffe
Kaffe med cointreau og piskefløde

 

Bordreservation

Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.