2 retter fra 289,-
3 retter fra 299,-
Forretter
Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør
Fiskesuppe
med stykker af fisk og skaldyr
Salat med rejer
med hjemmelavet dressing + 10,-
2 østers naturel
med rødløgs vinaigrette, citron og tabasco
Hummersuppe
tilsmagt med cognac
Blåmuslinger
hvidvinsdampede i fløde
Røget laks
med spinat a la creme
Carpaccio
af oksekød, serveres med parmesan, pesto og marineret salat +10
½ hummer naturel
med 2 slags dressinger +20
Hovedretter
Steak af kalv
200 g. serveres med pebersauce og små krydder kartofler
Laks
Ovnbagt med spinat og pasta
Perlehønebryst
Serveres med rødvins-sauce og små krydder kartofler
Confiteret andelår
Serveres med rødvinssauce og små krydder kartofler +10
Tournados af oksemørbrad
med bearnaise og små krydder kartofler +50
Lammekrone
Serveres med glaze og små krydder kartofler +50
Desserter
Nougattærte
Serveres med is og frugtcoulis
Creme brulée
Glaseret vanille creme
Pandekager
Med is, orangesauce og mandler
Fransk kaffe
Kaffe med cointreau og piskefløde +10
Chokolademousse
Med frugtcoulis
Gammeldags æblekage
Med makroner og pisket fløde
Bordreservation
Såfremt der er mindre end 24 timer til den reservation du ønsker, bedes du i stedet ringe til os på (+45) 98 13 51 33.